Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Siro - specialisti in izolatii

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termo - izolatii spuma poliuretanica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Executam lucrari de termo / fono / hidro izolatii cu sisteme poliuretanice - spuma poliuretanica rigida (celula inchisa), flexibila (celula deschisa) si poliuree.

DE CE SIRO?

De la bun inceput ne-am propus sa oferim servicii de calitate maxima, profesionalism si seriozitate. Pentru aceasta, am creeat o echipa de profesionisti care lucreaza intr-o atmosfera destinsa si am investit in cele mai performante utilaje marca Graco existente pe piata.

Pentru selectarea materiei prime, am comandat mostre de la toti producatorii cunoscuti si am facut multiple teste pentru alegerea celui mai eficient sistem de spuma poliuretanica, cu un raport calitate/pret excelent.

Pastram legatura cu clientii nostri pentru a ne asigura de calitatea serviciilor si eficienta lucrarilor. Recenziile pozitive si multumirea clientilor ne dau energie si motivatie sa ne mentinem calitatea serviciilor la un nivel maxim.

DE CE SPUMA POLIURETANICA?

Spuma poliuretanica si poliureea sunt produse inovatoare si imbatabile pe piata de termo si hidroizolatii, datorita performantelor si avantajelor de necontestat alaturi de care vin insotite:

-Durabilitate
-Aplicare rapida
-Aderenta si sigilare perfecta
-Strat compact, fara imbinari si punti termice
-Eficienta de pana la 3 ori mai mare fata de materialele clasice.
-Rezultate imediate - racoare in casa pe timp de vara si caldura fara pierderi inutile pe timp de iarna.
-Material ignifug, protejeaza lemnul si intareste structura, creand un tot unitar.
-Prietenos cu mediul inconjurator, material compus din substante ecologice, in conformitate cu standardele europene.

CARE ESTE PROCEDURA?

Contacteaza-ne prin orice mijloc de comunicare (telefonic, facebook, whatsapp, e-mail), transmite-ne detalii despre proiectul tau iar consultantii nostri iti vor face o oferta adaptata nevoilor tale.

Odata acceptata oferta, stabilim impreuna o data convenabila pentru vizionare si efectuarea lucrarii, iar o echipa Siro va ajunge negresit la data si ora stabilita.

Se face masuratoarea exacta cu instrument laser, se calculeaza pretul total (inmultind suprafata exacta cu pretul per metru patrat - fara costuri ascunse!!!), se emite factura si se efectueaza lucrarea.

Nu ezitati sa ne contactati, suntem prietenosi si avem rabdare sa explicam detaliile tehnice pe intelesul oricui!

www.siro.ro
facebook.com/Sirotermic
whatsapp: 0770776789
Trimite mesaj
Din Gura in Gura